HOTEL TIFFANY

A SWEET HOTEL

Velkommen til Hotel Tiffany. Hotellet er et mindre boutique hotel placeret centralt i København, kun 50 meter fra Hovedbanegårdens Metro station. Vi er beliggende tæt på Tivoli og i nærheden af mange spændende restauranter, blandt andet i Kødbyen. På hotellet lægger vi vægt på, at vores gæster altid får en personlig betjening og føler sig velkommen. Vi er her for AT HJÆLPE Dem til at få et behageligt ophold, mens De nyder alt det København kan tilbyde; De er altid velkommen til at komme forbi receptionen og bede om hjælp eller blot få en lille snak og gode råd om København eller nyde en gratis kop kaffe. Receptionen er hjertet på hotellet, hvor de altid kan finde hjælp i åbningstiden.

Vi forsøger hele tiden at forbedre vores service og værelsesstandard. Hvis De har ideer, ros eller forslag til vores måde at drive hotel på, hører vi gerne “fra Dem”!

Vi håber, De må få et behageligt ophold på Hotel Tiffany.

Med venlig hilsen

Personalet

Hotel Tiffany

Ingen tilgængelige data for dette værelse.

DERES OPHOLD

RECEPTIONEN

Receptionen er åben hver dag fra: 

08:00 – 21:00

 • DR1
 • DR2
 • DR Ramasjang
 • TV 2 
 • SVT 1
 • SVT 2
 • NRK 1
 • TV 4
 • BCC World
 • ARD
 • ZDF

TV-KANALER

INTERNET

Der er gratis fibernet på hele hotellet: 

Brugernavn: Hotel Tiffany

Kode: tiff2323

Morgenmaden består af Nespresso kaffe, te, juice, rundstykker, wienerbrød, yoghurt, smør, marmelade, oste og frugt. Vi forsøger så vidt muligt, at bruge økologiske råvarer i vores morgenmadskurv. 

Hver dag bliver der sat en morgenmadskurv ind i køleskabet på værelset og ca. kl. 8, hænger vi en pose med frisktbagte rundstykker og wienerbrød på værelsesdøren. De bestemmer derfor selv, hvad tid de gerne vil spise din morgenmad og kan nyde den i fred og ro på værelset. Og bare rolig! Vi klarer opvasken, når vi kommer og gør deres værelse rent. 

Hvis de har booket deres ophold uden morgenmad, kan de tilkøbe en udvidet continental breakfast i receptionen. Det friskbagte brød leveres ca. kl. 08.00. Vi skal blot vide det senest dagen før kl. 20, og prisen er DKK 85,- pr person pr dag.

Ved tidlig afrejse og de ikke kan nå at få vores friskbagte rundstykker og wienerbrød udleveret på døren, er det også muligt at få udleveret toastbrød i receptionen dagen før, som de selv kan toaste på værelset. 

Velbekomme!

MORGENMAD


AFREJSE

På afrejsedagen skal værelset forlades senest kl. 11:00. Det er muligt at opbevare bagage på Hovedbanegårdens bagagecenter eller i receptionen i tidsrummet kl. 08:00 – 20:00.

Har de brug for senere afrejse er de velkommen til at forhøre dig om mulighederne i receptionen på din afrejsedag. 

AffaldAviser, blade og flasker stilles på gulvet ved siden af affaldsspanden. Læg venligst brugte batterier på køkkenbordet.
ApotekSteno Apotek, Vesterbrogade 6C, 1620 København V, tlf.: 3314 8266. Apoteket har døgnåbent.
BagageKan opbevares på hotellet fra kl. 8 til kl. 20. Hotellet kan ikke påtage sig ansvar for bagage. Aflåste bagagebokse findes på Hovedbanegården.
BrandVed brand ring 112 og følg sikkerhedsanvisningen på værelset.
BøgerKan lånes gratis i reolen i receptionen.
ElAlle værelser er udstyret med 220 V.
Personlige ejendelePersonlige ejendele, som er glemt på hotellet, opbevares kun i 30 dage fra afrejse.
HårtørrerHårtørren på værelset virker kun, når lyset er tændt på badeværelset.
House-keepingEkstra dyner, puder og skammel til bad kan arrangeres på forespørgsel i receptionen. Leje af badekåber, tøfler, babysenge samt daglig skift af sengelinned kan arrangeres på forespørgsel i receptionen og mod et tillæg.
Isterninger og isvandKan afhentes i receptionen fra kl. 8.00 til kl. 20.00.
Kaffe/theKan nydes gratis i receptionens opholdsstue.
KreditkortVi accepterer Euro/Master- og Visa kort, Diners, Dankort, Union Pay og American Express. Der er kreditkort gebyr på visse kreditkort.
Kastrup LufthavnTog til og fra lufthavnen afgår ca. hvert tyvende minut fra Hovedbanegården i dagstimerne. Turen tager ca. 15 minutter. Det er også muligt at tage metrolinjen M3 foran hotellet til Kongens Nytorv og her skifte til metrolinjen M1 mod lufthavnen. Det tager ca. 20 min med metroen.
Taxi kan bestilles ved henvendelse i receptionen. Vi har en fast pris på DKK 300,- til lufthavnen. Du betaler chaufføren direkte med kontanter eller kreditkort.
KioskAutomat findes ved receptionen: Diverse drikkevarer, slik og snacks kan købes med kontanter.
LægehjælpHenvendelse i receptionen eller ring til Lægevagten på 1813. Livstruende ring 112.
NøgleHotellet er udstyret med nøglekort. Ønsker De ikke at blive forstyrret, kan De bruge sikkerhedslåsen ved at vride den til siden. Nøglekortet bedes afleveret ved afrejse. Ved afrejse før kl. 8.00 kan De efterlade kortet på værelset.
ParkeringVed parkering udenfor hotellet afkræves kommunal parkeringsafgift hele døgnet mandag kl. 8.00 til lørdag kl. 17.00. Parkering lørdag aften samt søn- og helligdage er gratis.
PostBliver sendt fra receptionen dagligt.
RestauranterDer er mange gode restauranter i nærheden af hotellet. Spørg i receptionen, hvis de ønsker nogle anbefalinger eller hjælp til at reservere et bord.
RygningEr ikke tilladt på hotellet og på værelserne. Ved misbrug opkræves DKK 1000,- i rengøringstillæg.
SafeboxDer er safebox på værelset, på eget ansvar.
ShoppingStrøget, findes 10 minutters gang fra hotellet.
Desuden er shopping centret ”Fisketorvet” kun ét stop væk med S-tog (Dybbølsbro Station).
SkopudsemaskineForefindes ved bagageopbevaring i stueplan.
Skopudsesæt og sysætForefindes i badeværelset.
TaxaKontakt receptionen i vores åbningstid og vi kan hjælpe med at bestille taxa.
TelefonFor samtaler til andre værelser: Indtast værelsenummer. For kontakt til receptionen: Tryk 9 på telefonen.
ToiletartiklerKan købes i receptionen, hvor vi har et lille udvalg.
TuristinformationKøbenhavns Turist Information, Vesterbrogade 4 A tæt ved Hovedbanegården, ellers er vi Dem gerne behjælpelige i receptionen.
VaskeriserviceDer findes flere vaskerier og renserier i nærheden. Spørg eventuelt i receptionen for mere information.
VærdigenstandeHotellet kan ikke påtage sig ansvaret for værdigenstande.

GODT AT VIDE…